Informare privind protecția datelor

Scopul prezentului document este de a vă pune la dispoziție în prealabil, într-o formă uşor accesibilă și în mod transparent informațiile relevante în legătură cu circumstanțele prelucrării datelor cu caracter personal realizate pe site-ul regimhotelier.ro.
Alegeți secțiunea corespunzătoare pentru a accesa informația căutată.
Operatorul de date
MARKETING GURU SRL (în continuare ca Operator de date), având sediul social in Iasi, Str. Dealul Zorilor, Voinesti, Romania, CUI 32364859; deținătorul domeniilor regimhotelier.ro și regim-hotelier.ro, se angajează să prelucreze datele furnizate de către utilizatori conform prevederilor legale.
Ce informații colectăm?
Vă colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați atunci când utilizați acest site web. Informațiile personale includ numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, numele unitatii de cazare și locația și / sau durata șederii. În plus, dacă utilizați serviciile regimhotelier.ro, chiar dacă nu rezervați cazare, este posibil să colectăm anumite alte informații, cum ar fi adresa dvs. IP, informațiile geografice, naționalitatea, setările de căutare referitoare la anumite căutări, sistemul de operare, versiunea aplicației, setările de limbă și paginile prezentate. Atunci când faceți rezervări printr-un dispozitiv mobil, puteți utiliza și date care definesc dispozitivul mobil, setările și caracteristicile specifice dispozitivului și latitudinea / longitudinea.
Cum folosim informațiile dvs.?
Informațiile pe care le furnizați vor fi strict utilizate numai în următoarele scopuri:

  • procesarea rezervării dvs. online și oferirea celui mai bun serviciu posibil;
  • dovada identității dvs.;
  • efectuarea de analize de piață și de dezvoltare generală pe site-ul nostru;
  • informarea apartamentului pe care l-ați ales – să rămâneți, în conformitate cu rezervarea dvs., pentru a obține confirmarea rezervării;
  • furnizarea serviciilor pe care le solicitați;
  • pentru a vă trimite confirmarea și actualizările apartamentului;
  • asistență din partea personalului nostru de asistență, dacă este necesar.