Regim hotelier Valcea

Cazare in regim hotelier in Valcea

Nu sunt oferte de cazare in acest oras. Fii primul care adauga o proprietate!

Cazare in regim hotelier Valcea

Ai o unitate de cazare in regim hotelier?​

Adauga oferta ta pe site si incepe sa faci bani

Cazare in centrul orasului​

Cauta cazare in regim hotelier aproape de punctul tau de interes​

Rezervare imediata​

Rezerva usor si rapid proprietatea care corespunde criteriilor tale​

Te simti ca acasa​

Poti numi acasa locul care iti ofera ceea ce acasa nu-ti lipseste​

Ce poti vizita in Valcea?

Vâlcea, situată în sud-vestul României, este o regiune cu peisaje naturale impresionante și o istorie bogată. Aici sunt câteva obiective turistice pe care le puteți vizita în județul Vâlcea:

Mănăstirea Cozia: Această mănăstire ortodoxă, situată pe malul râului Olt, este un important loc de pelerinaj și un monument istoric. Construită în secolul al XIV-lea, Mănăstirea Cozia impresionează prin arhitectura sa medievală și frumusețea locației sale.

Culele din Horezu: Horezu este cunoscut pentru culele sale, clădiri fortificate tradiționale din secolul al XVIII-lea. Aceste cule sunt exemple remarcabile de arhitectură locală și au fost construite pentru a servi ca locuințe, dar și ca refugiu în timpul atacurilor. Unele dintre ele pot fi vizitate și oferă o perspectivă asupra vieții în trecut.

Parcul Național Cozia: Aflat în Munții Căpățânii, Parcul Național Cozia este o destinație perfectă pentru iubitorii de natură și drumeții. Aici puteți explora trasee montane, vă puteți bucura de peisaje pitorești, puteți vedea cascade și puteți observa flora și fauna bogată a zonei.

Muzeul Horezu: Acest muzeu situat în orașul Horezu expune arta populară tradițională din zona Vâlcei. Puteți vedea ceramică, țesături, icoane și alte obiecte tradiționale, care reflectă meșteșugurile locale și cultura specifică regiunii.

Băile Govora: Această stațiune balneară din apropierea municipiului Băile Govora oferă ape minerale și facilități de tratament și relaxare. Aici puteți beneficia de băi termale, terapii de înfrumusețare și tratamente medicale într-un cadru natural și relaxant.

Peștera Muierilor: Situată în apropierea comunei Baia de Fier, Peștera Muierilor este una dintre cele mai impresionante peșteri din România. Aceasta oferă o experiență fascinantă de explorare a formațiunilor subterane și a galeriilor înfrumusețate de stalactite și stalagmite.

Asigurați-vă că explorați și alte atracții și peisaje naturale frumoase din zonă, cum ar fi Cheile Oltetului, Mănăstirea Horezu sau Mănăstirea Turnu. De asemenea, puteți savura gastronomia locală, care include preparate tradiționale și vinuri locale.