Regim hotelier Targu Jiu

Cazare in regim hotelier in Targu Jiu

Nu sunt oferte de cazare in acest oras. Fii primul care adauga o proprietate!

Oferte de cazare in regim hotelier Targu Jiu

Ai o unitate de cazare in regim hotelier?

Adauga oferta ta pe site si incepe sa faci bani

Cazare in centrul orasului​

Cauta cazare in regim hotelier aproape de punctul tau de interes​

Rezervare imediata​

Rezerva usor si rapid proprietatea care corespunde criteriilor tale​

Te simti ca acasa​

Poti numi acasa locul care iti ofera ceea ce acasa nu-ti lipseste​

Coloana Infinitului, mai aproape de tine printr-o cazare ieftină la Târgu Jiu

Poarta Sărutului, Coloana Infinitului sau Masa Tăcerii sunt doar câteva obiective pe care ți le-am trecut în revistă, pentru a-ți stârni interesul în materie de turism. Toate acestea sunt amplasate în Târgu Jiu, cunoscutul orș minier de pe valea râului cu același nume. 

Este orașul marelui Brâncuși, unul dintre artiștii care a ajuns astăzi unul dintre cele mai celebre și mai scumpe nume din lume, datorită sculpturilor sale. Creațiile sale mai dăinuie și astăzi, la un secol distanță, ajungând să fie comercializate la prețuri de ordinul zecilor de milioane de dolari. 

Târgu Jiu nu este însă doar orașul marelui Brâncuși. În perioada comunistă și până de curând, a fost cel mai important centru minier al țării, de numele căruia se leagă, din nou, momente importante ale României postdecembriste. Chiar și așa însă, ai ce vizita în acest oraș, care în timpul iernii devine o atracție pentru împrejurimile sale, adecvate sporturilor de iarnă. 

Prin urmare, dacă ți-ai planificat o vacanță într-una din stațiunile turistice din zonă, poți să te oprești pentru cazare în Târgu Jiu. Aici ai la dispoziție nu doar hoteluri și pensiuni, ci și garsoniere sau apartamente în regim hotelier. 

Prețurile sunt dintre cele mai bune, mai ales dacă socotim că imobilele sunt închiriate cu tot confortul necesar: televizor, internet, frigider și bucătării complet utilate. Iar pentru cei mai pretențioși, pot fi puse la dispoziție facilități precum jacuzzi sau piscină, în cazul în care dorești să te relaxezi cu un grup mai mare de prieteni.