Regim hotelier Targoviste

Cazare in regim hotelier in Targoviste

Nu sunt oferte de cazare in acest oras. Fii primul care adauga o proprietate!

Cazare in regim hotelier Targoviste

Ai o unitate de cazare in regim hotelier?​

Adauga oferta ta pe site si incepe sa faci bani

Cazare in centrul orasului​

Cauta cazare in regim hotelier aproape de punctul tau de interes​

Rezervare imediata​

Rezerva usor si rapid proprietatea care corespunde criteriilor tale​

Te simti ca acasa​

Poti numi acasa locul care iti ofera ceea ce acasa nu-ti lipseste​

Fă o vizită la preț avantajos în Cetatea Târgoviștei

Cine nu a auzit de Turnul Chindiei sau de Palatul Domnesc din Târgoviște? Situat la nici două ore de București, nu trebuie să uităm că orașul Târgoviște a fost cu secole în urmă capitala Țării Românești. Practic, aici și-au avut reședința unii dintre cei mai renumiți domnitori români, precum Mircea cel Bătrân, Vlad Țepeș sau Mihai Viteazul. 

Dacă ți-am stârnit deja intetresul, nu mai sta pe gânduri și fă-ți rapid o rezervare de o noapte sau măcar pentru două-trei zile în Târgoviște. Nu va trebui să-ți faci prea multe griji în privința prețurilor, mai ales dacă alegi dintre ofertele de cazare în regim hotelier la persoane particulare din localitate. Practic, aici vei avea de ales dintr-o varietate largă de locuințe ale oamenilor din Târgoviște, care îți pun la dispoziție apartamentul sau garsoniera pentru cazare în regim hotelier cu ziua sau cu săptămâna. 

Aceste apartamente nu trebuie confundate înă cu cele oferite spre închiriere sau așa-numita cazare „la gazdă”, în care vei locui la comun cu proprietarul. În marea majoritate a cazurilor, apartamentele în regim hotelier sunt locuințe noi sau proaspăt renovte, utilate după cele mai noi standarde, aceasta însemnând televizor, aer condiționat, frigider sau cuptor cu microunde. 

Nu în ultimul rând, vei avea parte de bucătării complet echipate, unde îți vei putea prepara singur o cafea sau un mic dejun consistent, înainte de a pleca din nou la drum. Toate aceste apartamente în regim hotelier sunt acum la dispoziția ta, la prețuri mai mult decât acceptbile.