Regim hotelier Suceava

Cazare in regim hotelier Suceava

Nu sunt oferte de cazare in acest oras. Fii primul care adauga o proprietate!

Cazare in regim hotelier Suceava

Ai o unitate de cazare in regim hotelier?​

Adauga oferta ta pe site si incepe sa faci bani

Cazare in centrul orasului​

Cauta cazare in regim hotelier aproape de punctul tau de interes​

Rezervare imediata​

Rezerva usor si rapid proprietatea care corespunde criteriilor tale​

Te simti ca acasa​

Poti numi acasa locul care iti ofera ceea ce acasa nu-ti lipseste​

Ce poti vizita in Suceava?

Suceava, un oraș situat în nordul României, este o destinație turistică populară datorită bogatei sale moșteniri culturale și istorice. Iată câteva dintre principalele obiective turistice din Suceava:

Cetatea de Scaun a Sucevei: Această cetate medievală impresionantă este o emblemă a orașului Suceava. Construită în secolul al XIV-lea, cetatea a fost reședința domnească a lui Ștefan cel Mare și reprezintă un important monument istoric. Aici puteți explora zidurile fortificate, turnurile de apărare și Palatul Domnesc, iar de pe ziduri veți avea o priveliște panoramică asupra orașului.

Mănăstirea Moldovița: Situată în apropiere de Suceava, Mănăstirea Moldovița este una dintre cele mai frumoase mănăstiri din regiunea Bucovina. Aceasta este cunoscută pentru faimosul său ansamblu de fresce exterioare, care înfățișează scene religioase și istorice. Frescele sunt realizate într-un stil unic, cu culori vii și detalii minuțioase.

Mănăstirea Voroneț: Altă mănăstire renumită din Bucovina, Mănăstirea Voroneț este inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO. Aceasta este celebră pentru faimosul său „Albastru de Voroneț”, o nuanță vibrantă de albastru utilizată în picturile murale. Frescele reprezintă scene religioase și sunt considerate printre cele mai valoroase lucrări de artă medievală din România.

Muzeul de Istorie din Bucovina: Acest muzeu găzduiește o colecție impresionantă de artefacte și exponate care ilustrează istoria și cultura regiunii Bucovina. Puteți afla mai multe despre istoria medievală, tradițiile populare, meșteșugurile locale și viața cotidiană din zonă.

Parcul Natural Vama Stânca: Situat în apropierea orașului Suceava, acest parc natural oferă o frumoasă zonă de relaxare și explorare a naturii. Puteți face drumeții în păduri, admira peisajele pitorești și observa diverse specii de plante și animale.

Muzeul Satului Bucovinean: Amplasat în afara Sucevei, acest muzeu în aer liber vă oferă o privire în viața tradițională a regiunii Bucovina. Aici puteți vedea case tradiționale, biserici de lemn, mori și alte construcții tradiționale, care vă vor oferi o perspectivă autentică asupra culturii și tradițiilor locale.

Orașul mai oferă și alte atracții, precum biserici vechi, piețe pitorești și evenimente culturale locale. Asigurați-vă că explorați și bucătăria tradițională din zonă, cu preparate specifice Bucovinei, pentru a completa experiența dumneavoastră în Suceava.