Regim hotelier Satu Mare

Cazare in regim hotelier Satu Mare

Nu sunt oferte de cazare in acest oras. Fii primul care adauga o proprietate!

Cazare in regim hotelier Satu Mare

Ai o unitate de cazare in regim hotelier?​

Adauga oferta ta pe site si incepe sa faci bani

Cazare in centrul orasului​

Cauta cazare in regim hotelier aproape de punctul tau de interes​

Rezervare imediata​

Rezerva usor si rapid proprietatea care corespunde criteriilor tale​

Te simti ca acasa​

Poti numi acasa locul care iti ofera ceea ce acasa nu-ti lipseste​

Obiective turistice in Satu Mare

Satu Mare, un oraș situat în nord-vestul României, oferă o varietate de obiective turistice interesante pentru vizitatori. Iată câteva dintre cele mai populare atracții din Satu Mare:

Centrul Istoric al orașului: Un loc minunat pentru a începe explorarea este centrul vechi al orașului Satu Mare. Aici veți găsi clădiri istorice impresionante, cum ar fi Palatul Administrativ, Teatrul de Nord sau Biserica Romano-Catolică. Puteți plimba pe străzile pavate și admira arhitectura frumoasă.

Castelul Károlyi: Aflat în centrul orașului, Castelul Károlyi este o bijuterie arhitecturală în stil baroc. Clădirea impunătoare găzduiește în prezent Muzeul Județean Satu Mare, unde puteți explora expoziții de artă, istorie și etnografie.

Grădina Romei: Un parc frumos și liniștit situat în apropierea centrului orașului. Grădina Romei oferă o oază de verdeață, cu alei umbroase, flori și statui. Este un loc plăcut pentru o plimbare relaxantă sau o pauză de la agitația orașului.

Turnul Pompierilor: Un punct de reper important în Satu Mare, Turnul Pompierilor oferă o priveliște panoramică asupra orașului. Urcați cele 124 de trepte ale turnului pentru a admira vederea panoramică și pentru a obține o perspectivă unică asupra orașului.

Muzeul de Artă: Situat în Palatul Episcopal, Muzeul de Artă găzduiește o colecție impresionantă de artă românească și europeană. Aici veți putea admira lucrări de artă clasică și modernă, precum și expoziții temporare interesante.

Cetatea Ardud: Situată în apropiere de Satu Mare, Cetatea Ardud este o fortăreață medievală bine conservată. Vizitatorii pot explora zidurile de apărare, turnurile și poarta fortificației și pot afla mai multe despre istoria regiunii.

Parcul dendrologic „Gardenius”: Aflat la aproximativ 10 km de centrul orașului Satu Mare, acest parc botanic oferă o colecție variată de plante și arbori exotici. Aici puteți plimba pe aleile pitorești, admira flora diversă și bucurați-vă de peisajul natural.

Parcul Național „Dumbrava”: Situat în apropierea orașului Satu Mare, acest parc național este un loc minunat pentru cei care doresc să se bucure de natură și să facă drumeții. Aici veți găsi păduri, lacuri și zone de picnic, oferind o oază de relaxare în mijlocul naturii.

Băile Felix: Deși nu se află în Satu Mare, Băile Felix merită menționate datorită popularității lor și a proximității de oraș. Aceste stațiuni balneare oferă băi termale și facilități de wellness, fiind un loc perfect pentru a vă relaxa și a vă răsfăța.

Acestea sunt doar câteva dintre obiectivele turistice suplimentare pe care le puteți explora în și în jurul orașului Satu Mare. Asigurați-vă că verificați și evenimentele culturale locale și festivalurile care pot avea loc în timpul vizitei dumneavoastră, pentru a vă bucura de experiențe autentice și de atmosfera vibrantă a orașului.